Kuruluş Osman Dizisi 52. Bölüm Sesli Fragmanı 31 Mart Özeti

Kuruluş Osman Dizisi 52. Bölüm Sesli Fragmanı 31 Mart Özeti

Kuruluş Osman Dizisi 52. Bölüm Sesli Fragmanı izle 31 Mart Özeti atv

Kuruluş Osman 51. Bölüm özeti: Kayı Obasına gelerek Osman Beye meydan okuyan Togay, Malhun Hatunun serbest bırakılması karşılığında Yarhisar Tekfuru Arisin teslim edilmesini ister. Malhun Hatun ve Umur Beyin kendisinden habersiz iş tutmasından rahatsız olan Osman Bey, esir değiş tokuşu için zekice bir plan kurar.

NİKOLANIN UMUR BEYE TEKLİFİ

Türk obalarına sancağı altında toplanmaları için çağrı yapan Osman Bey, İnegöl Kalesini fethedebilmek için ordusunu kurmak üzere hazırlığa girişir. Umur Bey ise Osman Beyin tüm uyarılarına rağmen kızını kurtarabilmek için kendi planı doğrultusunda Nikola ile bir araya gelir. Nikola, Malhun Hatunun hayatına karşılık Umur Beye bir teklif yapar.

OSMAN BEYİN ÇAĞRISI KARŞILIK BULACAK MI?

Osman Bey, Malhun Hatunu kurtarabilmek için Yarhisar Tekfurunu teslim edecek mi? Nikola ve Togayın Söğütü vurmak için planı ne? Nikola, Umur Beye nasıl bir teklif yapacak? Konstantinopolisten gelen birlikler uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Beyin çağrısına Türk beyleri nasıl yanıt verecek? Nikola ve Osman Bey arasındaki esir değiş tokuşunda hangi sürprizler yaşanacak?

Kuruluş Osman 52. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.