Kuruluş Osman Dizisi 46. Bölüm Sesli Fragmanı 17 Şubat Özeti

Kuruluş Osman Dizisi 46. Bölüm Sesli Fragmanı 17 Şubat Özeti

Kuruluş Osman Dizisi 46. Bölüm Sesli Fragmanı izle 17 Şubat Özeti 2021 çarşamba atv

Kuruluş Osman 45. Bölüm özeti Osman Bey ve Kayı Obası ateş hattında! Nikolanın Ölümcül Planı Kurduğu zekice planla yeğeni Bayhocayı kurtarıp Kulucahisar Kalesine hakim olmayı başaran Osman Bey, Nikolanın Moğolların ardından Kumanlarla yaptığı ittifaktan haberdar olur. Bölge tekfurlarının da desteği ile Osman Bey ve Kayı Obasına öldürücü darbeyi indirmeyi planlayan Nikola, Papanın ajanlarının yanı sıra, Dündar Beyden de destek talep eder.

Bala Hatun, Targunun Hedefinde!

Osman Beye karşı Bizansla ittifak yapan Göktuğ ve Targun, Bizans güçlerinin Kayı Obasına girebilmesi için gerekli istihbaratı sağlarken; Osman Bey, Bamsı Beyin tuzağa düşürülmesi ile ağır bir darbe alır. Papanın ajanları Süleyman ve Melik ise peşinde oldukları emanetleri ele geçirebilmek için bir fırsat yakaladıklarını düşünerek harekete geçerken; Nikoladan Bala Hatunu ortadan kaldırması emrini alan Targun ve Göktuğ da gizlice obaya gelir.

Tuzağa Düşen Bamsı Beyin Akıbeti Ne Olacak?

Osman Bey, Nikolanın Haçlı ittifakına karşı Kayı Obasını nasıl savunacak? Tuzağa düşürülen Bamsı Beyin akıbeti ne olacak? Bala Hatun saldırıdan kurtulabilecek mi? Dündar Bey, Nikolanın teklifine ne yanıt verecek? Osman Bey, kurulan tuzağı bertaraf edebilecek mi? Obaya gelen gizemli misafir dengeleri nasıl değiştirecek? Okların hedefi olan Dumrul Alp şehit mi düşüyor?

Kuruluş Osman 46. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.