Kurtlar Vadisi Pusu 119.Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 119.Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 119.Bölüm Fragmanı izle Kurtlar Vadisi Pusu 119.Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu 119.Bölüm Fragmanı izle Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar vadisi pusu 118. yeni bölümde Polat alemdar yeni kararlar alır. Polat alemdar yıllardır birlikte olduğu görev ve dava arkadaşları olan memati ve abdulhey den ayrılma kararı alır. Bu durum abdulhey ve memati cephesinde şaşkınlıkla karşılanır. Abdulhey ve memati ile artık çalışmak istemediğini söyleyen Polat alemdar nasıl bir yol izleyecek merak konusu. Kurtlar vadisi pusu son bölümde Ulubey i kaçıran memati Ersoy Ulubey i ateşin içine atıyor.

Polat alemdar , Haşim ağa ve baba Memduh u barıştırmak ve de Haşim ağayı kendi safına çekmesi için Ulubey tarafından kaçırılan Haşim ağanın oğlunu getirmesi gerekiyor. Polat bunun için Haşim ağaya söz verir. Polat alemdar , Haşim ağanın oğlunu geri getirmesi için Ulubey den yerini öğrenmesi gerekiyor ama memati nin Ulubey i öldürmek için kaçırması Polat ın tüm planlarını suya düşürür.

Haşim ağa oğlunun getirilmesi karşılığında baba Memduh u rehin alarak Polat a 24 saat mühlet verir. Ama Polat bu süreyi memati yüzünde tamamlayamıyor. Haşim ağa süre dolduğu için baba Memduh un kafasına namluyu doğrultur.

Polat alemdar baba Memduh u kurtarmak için tek başına Haşim ağaya saldırır. Polat alemdar baba Memduh u kurtarabilecek mi? Polat alemdar ın birlikte çalışmak istemediği memati ve abdulhey nasıl bir yol izleyecek? Bu ayrılık vadi de nasıl yankı uyandıracak? Tüm bu soruların yanıtı bu akşam kurtlar vadisi pusu 118. yeni bölümde cevabını bulacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 118.Bölüm Fragmanı izle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.