Kazara Aşk 5. Bölüm Sesli Fragmanı Özeti 29 Temmuz 2021

Kazara Aşk 5. Bölüm Sesli Fragmanı Özeti 29 Temmuz 2021

Star tv Dizisi Kazara Aşk 5. Bölüm Fragmanı izle Kazara Aşk 5. Bölüm Sesli Fragmanı Özeti 29 Temmuz 2021 perşembe Kazara Aşk Son Bölüm Fragmanı seyret

Kazara Aşk 4. Bölüm ÖZETİ Tahsin Beyin emrivakisiyle balayına gitmek zorunda kalan Civan ve Şimal, depoda baygın halde bıraktıkları Nazlı ve Kenanı aileleri fark etmeden oradan çıkarmak zorundadır… Kenan ve Nazlının ayılıp da gerçeği anlatması an meselesidir… Neyse ki Levent ve Aslı, olay çıkmadan onları depodan çıkarmayı başarır. Fakat bu sırada Aslı, ailelere Kenanın kim olduğu ile ilgili yepyeni bir yalan söylemek zorunda kalmıştır.

Depodan çıkan Nazlı ve Kenan, Civan ve Şimale tehditlerine devam etmektedir. Kenanı peşini bırakmaya ikna etmek, Şimal için duygusal açıdan epey zor olur. Civan ise, Nazlıyı bütün gerçeği anlatarak ikna etmeye çalışır. Şimalle şirket uğruna sahte bir evlilik yaptığını söyler. Şimal için yaptığı evlilik, sadece ailesi için yapılmış bir oyundan ötesi değildir.. Nazlı bunları öğrenmesine rağmen Civanla evli olduklarını herkese açıklamamak için bir şart koşar. Civan bunu Nazlıya ispat etmek için onun şartlarını yerine getirir. Fakat Nazlının bu testi sırasında gelişen beklenmedik olaylar, Civanın Şimalle evliliğinin, ailelerin gözünde bitme noktasına gelmesine neden olur. Civanın şirketin başına geçme hayalleri riske girerken, Okanınsa umutları artar. Ancak olanlardan dolayı çok kızgın olan Tahsin, sunduğu yeni şartla iki kardeşin işini daha da zora sokacaktır.

Kazara Aşk 5. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.