Karagül 3.Bölüm Fragmanı (12 Nisan 2013 Cuma / Fox Tv)

Karagül 3.Bölüm Fragmanı (12 Nisan 2013 Cuma / Fox Tv)

Karagül 3.Bölüm Fragmanı izle, Karagül 3.Bölüm Fragmanı Seyret, Karagül Son Bölüm Fragmanı (12 Nisan 2013 Cuma Fox Tv)

Uzun zamandır çekimleri süren ve daha sonra kadro değişkliğine gidilen Karagül isimli dizinin çekimleri Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde devam ediyor. Kadroya Şebnem Bozoklu’nun yerine Ece Uslu dahil oldu. Bir Zamanlar Osmanlı dizisinden sonra ünlü yıldız Özcan Deniz’de dizinin kadrosuna katıldı.

Dizi, adını Şanlıurfa’da yetişen Karagül isimli bir çiçeketen alıyor. Karadayı dizisinin senaristleri Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un yazdığı Karagül dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Şerif Sezer, Özlem Conker ve Özcan Deniz gibi ünlü oyuncular rol alıyorlar.

“Geri gelmen için o kadar dua ettim ki, bunun bir kabus olması için… Babam öldüğünde bile bu kadar korkmamıştım! Ne olur bir başıma bırakma beni! Lütfen geri dön Murat , bizi yalnız bırakma!”
Elleri yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkum etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle birbaşına kalır.

Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor . Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor.
İmkansıza inat yaşayan, başka topraklarda yeniden doğan kadınların hikayesi
Karagül her Cuma akşamı Fox Tv’de

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.