Karadayı 30.Bölüm Fragmanı Seyret (6 Mayıs 2013 Pazartesi Atv)

Karadayı 30.Bölüm Fragmanı Seyret (6 Mayıs 2013 Pazartesi Atv)

Karadayı 30.Bölüm Fragmanı Seyret (6 Mayıs 2013 Pazartesi Atv), Karadayı 30.Bölüm Fragmanı izle, Karadayı Son Yeni Bölüm Fragmanı Seyret

Kenan İmirzalıoğlu: (Mahir Kara)
Sevdikleri için gözünü kırpmadan kendini feda edebilecek biri. Gözü kara, yürekli. Hem hayatı hem de mesleği babasının hayat okulunda öğrenmiş bir evlat. İnandığı doğrularını savunmaktan hiçbir koşulda vazgeçmeyecek kadar cesaretli. Gönül gözüyle hayatı okuyabilen bir insan sarrafı

Bergüzar Korel: (Feride Şadoğlu)
Ağır Ceza Mahkeme Başkanı. Narin kalbini, duygularını kuralların zırhlarıyla çevrelemiş bir idealist hakim. Mantığının esiri. Aşkın kapısında geçmeyecek edemeyecek kadar ürkek, kalem kıracak kadar cesaretli. Tek emeli temsil ettiği kurumun düzgün ve dürüst işlemesi. Adaletin yerine gelmesi.

Çetin Tekindor: (Nazif Kara)
Hayatın acı sınavlarından büyük dersler çıkararak yaşamayı ilke edinmiş bir baba. Sade kundura ustası değil yaşam ustası. Hayat görgüsünü evlatlarına aktarmaya çalışan erdemli bir insan. Hayatının son sınavını verirken, kader ona onulmaz acılar biçerken gene de dimdik ayakta durmasını bilen güçlü bir kişilik.

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi 1970′lerde Beyazıt’ta mutlu bir aile Bir nişan günü her şey değişti İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Karadayı yeni sezonda atv ekranlarında kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken 70′li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi ile de izleyiciyi geçmişe geri götürecek.

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve daha bir çok usta isim kabadayılığın tarihini yazacak bu serüven için biraraya geldiler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.