Kanatsız Kuşlar 36. bölümde Nefisenin kalbi duruyor

Kanatsız Kuşlar 36. bölümde Nefisenin kalbi duruyor

Kanatsız Kuşlar 36. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATVnin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Nefise için yapılacak bir şey yokyur. Kanatsız Kuşlar 36. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisini ekrana kilitleyecek.

erşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kanatsız Kuşlar yeni bölümü heyecan dolu. Kanatsız Kuşlar 36. yeni bölümüyle bu akşam 22.30da ATVde.

KANATSIZ KUŞLAR 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nefise için yapılacak bir şey yoktur. Herkesin üzerine büyük bir ağırlık çöker. Muzaffer, suçluluk duygusu ve sorumlulukla çocukları sahiplenir. Öte yandan Onur, Nefisenin başına gelenlerden habersizdir. Vicdanı zaten rahat değildir. Bu yüzden suçsuzluğunu kanıtlamak gibi de bir çaba harcamaz. Sevdiği adamın masumiyetinden emin olan Zeynep, onu özgürlüğüne kavuşturmakta kararlıdır ve var gücüyle koşturur. Buna rağmen Zerrin, pençelerini iyiden iyiye çıkarmıştır. Onurun koğuş arkadaşı Seyfi ise gizemli ve ilginç bir adamdır. Onuru sevmiştir ve bu sevgiden Ahmet de payına düşeni alır.

KANATSIZ KUŞLAR 36. BÖLÜM FRAGMAN


KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Büyük tehlikeyi atlatan aile, Muzaffer sayesinde yeniden bir araya gelmiştir. Artık herkes daha dikkatlidir ancak Cemrenin bir hatası yeniden ortalığı karıştırır. Tuba bir kez daha sahneye çıkar ve iyice bilenmiş olarak eve gelir. Nefiseyle hesabını bitirmek istemektedir. Muzaffer, büyük bir kahramanlık örneği gösterir. Buna rağmen Nefise, kaderden kaçamayacaktır. Aile büyük bir acı yaşarken durumdan habersiz olan Zeynep, Onurun tutuklanması ile kahrolmuştur. Mahkemede beklenmeyen bir sürpriz ortamı iyice gerer.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.