Kalp Yarası dizisi 11. bölüm sesli fragmanı 13 eylül özeti

Kalp Yarası dizisi 11. bölüm sesli fragmanı 13 eylül özeti

Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı izle Kalp Yarası dizisi 11. bölüm sesli fragmanı 13 eylül özeti Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 6 Eylül akşamında ATV ekranlarında yayınlanan son bölümde Ferit ile Ayşenin evlilik oyunu gerçeğe dönüşüyor. Peki, Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Yarası dizisi 10. son bölüm ile 6 Eylül akşamında ATV ekranlarında. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkanın oynadığı Kalp Yarası 10. son bölümde; Ferit ile Ayşenin bir oyun ile başlayan evlilikleri adım adım gerçeğe dönüşmek üzeredir.

İkisini dudak dudağa gören ve sonrasında deliye dönen Hande bu işin sonunu getirmekte kararlıdır. Feritin aklını türlü oyunlarla karıştırmaya çalışan Hande, her şeyi göze alarak bu aşkı bitirmek ister. Handenin bu hareketleri Ayşe ile Feritin hikayesinde bambaşka bir yol almalarına sebebiyet verir.

Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı izle

Adnanda Feritin hayatına müdahale edildiğin farkındadır. Bu işin arkasında kimin olduğunu öğrenmek için hemen harekete geçer. Adnan ile Bahtiyarın son araştırmaları onları hiç beklemedikleri bir kişiyle karşılaşmalarına neden olur.

Yamanda Handeye engel olabilmek adına Betül ile olan evliliğini riske atarken Ferit ile Ayşede kendilerini Handenin hain planının tam ortasında bulur. Artık her şey daha farklı olacaktır.

Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.