Kalk Gidelim Dizisi 60. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Kalk Gidelim Dizisi 60. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Kalk Gidelim 60. Bölüm Fragmanı sesli 2 mart cumartesi Kalk Gidelim 60. Bölüm tanıtımı izle Kalk Gidelim Son Bölüm Fragmanı trt1

Kalk Gidelim 59. Bölüm özeti

Dal Ailesi, Nehir ve Velinin babası Ali Demiri otel arazisindeki üçüncü ortak olduğu için bulmak zorundadır. Diğer ortak Meryem de boş durmaz ve üçüncü ortağın Nehirin babası olduğunu öğrenince Nehiri yanına çekmek için türlü planlar yapar. Ali Demir de umulmadık biri üzerinden hamlesini yapar. Arsayı alma yolunda önündeki en büyük engeli aşmak için beklenmedik bir olayın da fitilini ateşlemekte tereddüt etmez.
Dal Ailesinde bir diğer mevzu da mirasın pay edilme mevzusudur. Özellikle Sevda, Seyfettine rağmen kocasının çok emeği, alın teri olduğu için daha fazla pay ister. Bunda ısrar edince Seyfettinle arası açılır. Mustafa Ali ve Nuriye de orta yolu bulmak için bir teklifte bulunurlar.
Diğer yandan Nehir, Duru ile Velinin arasının bozuk olduğunu öğrenince kendisini suçlu hisseder ve Canberkle birlikte kardeşlerini barıştırmak için çeşitli romantik oyunlara başvururlar. Şakir ve Dudu da kendi yöntemleriyle Duru ile Veliyi barıştırmaya çalışınca ortaya oldukça ilginç durumlar çıkacaktır.
Halim ise kirada oturduğu evin Meryemin olduğunu öğrenince gurur yapar ve Badegülle tartışır. Meryeme gidip evi kendisine satmasını ister fakat Meryemin cevabı Halimi bir kez daha yaralayacaktır.

Kalk Gidelim 59. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.