Kalk Gidelim Dizisi 51. Bölüm Yeni Fragmanı 29 Aralık Cumartesi

Kalk Gidelim Dizisi  51. Bölüm Yeni Fragmanı 29 Aralık Cumartesi

Kalk Gidelim Dizisi 51. Bölüm Yeni Fragmanı 29 Aralık Cumartesi Kalk Gidelim 51. Bölüm Fragmanı izle Kalk Gidelim Son Bölüm Fragmanı yeni trt1

Kalk Gidelim 50. Bölüm özeti
Seyfettin, süt çiftliğini kendi adıyla imzalayıp satmaya teşebbüs edenin peşine dört koldan düşer. Nurcan el yazısından bu sahtekarlığı yapanın kardeşi Ercan olduğunu Mustafa Aliye söyleyince, Mustafa Ali çıldırır. Ercanı Seyfettin ve oğullarından önce bulup köyden def etmeye çalıştıkça işler Mustafa Ali ve Nurcan için daha da sarpa saracaktır.

Hacı Hüseyin ise emin olmadan kimseyi sahtekarlıkla itham etmemeleri konusunda uyarırken bir yandan da Badegülün durumuna üzülür ve Meryemle barışmak için Hatice ve Sevdayı Meryeme gönderir. Meryem ise Ercanın durumundan dolayı son anda beklenmedik bir hamle ile Ercan dahil herkesi şaşırtacaktır.

Şakir ve Veli, Duru ve Dudu ile görüşmenin yollarını ararken Şakir kahvede çektiği videolarla bir anda sosyal medyada fenomen olur. Şakirin starlığı sosyal medya üzerinden hızla ilerlerken gelen bir reklam teklifi köyde tüm gözleri Şakirin üzerinde toplar. Veli ise deri ticareti için yeni dükkanını kiralayıp işine sarılsa da Şakirin Veliyi rahat bırakmaya niyeti yoktur. Veli eli para tutunca Muhtara gidip eski kira borçlarını öder. Şakir kirasını ödemeyince zor duruma düşer ve Veli bu durumu telafi etmek için Şakire hiç beklemediği bir teklifte bulunur.

Kalk Gidelim 50. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.