Kadın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kadın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kadın dizisi 18. son bölümü ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan dizinin son bölümünde Şirinin bir yalanı daha ortaya çıktı. Artık ortalık daha da karışıyor. İşte Kadın dizisi 19. bölüm fragmanı.

FOX TVnin heyecanla takip edilen dizisi Kadın dün akşam yine herkese duygu dolu anlar yaşattı. İşte Kadın 19. bölüm fragmanı…

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirinin son hamlesini kaldıramayan Bahar, çocukları da alıp eski evine döner. Amacına ulaşan Şirin ise bunun sonucunda hiç istemediği bir şeyle karşı karşıya kalır. Enver de Bahar ile beraber eski eve döner.

Arif, Baharın iyiliği için dönmemesini istese de bu duruma içten içe sevinir. Alp ise inandığı büyük yalanlara bir adım daha yaklaşmıştır. Enverin Bahar ile gitmesini kabullenemeyen Şirin, Enverin eve dönmesi için elinden geleni yapar. Hatice bir tesadüf sonucu Şirin ile ilgili bir gerçekle daha yüzleşir. Haticenin öğrendiği şeyden sonra Şirine tepkisi bu kez daha ağır olacaktır. Şirin tüm bu olanlardan sonra gerçekten iyileşecek mi? Yoksa yalanlarına devam mı edecek?

KADIN 19. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.