Jet Sosyete 14. yeni bölümde gelin kaynana yarışması

Jet Sosyete 14. yeni bölümde gelin kaynana yarışması

Jet Sosyete 14. yeni bölümde gelin kaynana yarışması komik anlar yaşatacak Jet Sosyete 14. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken dizi Jet Sosyetede bu hafta da kahkaha dolu anlar yaşanacak. Jet Sosyetede gelin ve kaynanaların katılacağı yemek yarışmasında neler olacak?

Jet Sosyete 14. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Pazar akşamlarının komedi tufanı dizisi Jet Sosyetede Tony zor bir görevle karşı karşıya kalıyor. İşte bu hafta yaşanacak gelişmeler…

JET SOSYETE 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları duyan Safiye, Alara ile yarışmacı adayı. Talip ve Yıldızın evliliklerine her türlü taş koyan Şennur, bu sefer Yıldızın ev işlerindeki becerisini sınamak üzere yarışmaya katılıyor. Yarışmanın en sürpriz ikilisi ise Gizem ve Zahide Hanım! Modadan yemek yapmaya değişik etaplarıyla “Gelinimi Yerim” yarışması büyük bir kapışmaya sahne olacak.

Gündüz sitede atıl duran halı sahasında maç düzenlemeye karar veriyor. Yaşar, Cengiz Bey ve Talipe karşılık Gündüz, Melike ve Ozan karşı karşıya gelecek. Denklemin en zayıf halkası Ozanın tecrübesizliği Melike ile yakınlaşmalarını sağlıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.