İnsanlık Suçu 2. bölümde Cemal bir şans daha istiyor

İnsanlık Suçu 2. bölümde Cemal bir şans daha istiyor

İnsanlık Suçu bu akşam 2. bölümü ile ekrana gelecek. Kanal Dnin yeni dizisi İnsanlık Suçu hızlı başladı. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Cemal, babasının hakkını alabilecek mi?

Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesinden alabilecek mi?

İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 7 Nisan Cumartesi 20.00de Kanal Dde

İNSANLIK SUÇU 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorguda komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez. Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır. Tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken amcasının artık onunla görüşmek istemediğini öğrenir.

Bu sırada Adanada da hiç beklenmedik gelişmeler yaşanır. Cemalin kardeşi Esra annesinin evine geri döner. Ancak bu dönüş yeni sıkıntıların başlangıcı olacaktır.

Diğer tarafta Suna, Gökhanın ihanetiyle yüzleşmeye karar verir. Bu durum Suna ile ilgili hiç bilinmeyen sırları da gün yüzüne çıkaracaktır. Gökdemir Malikânesine gelen Cemal, amcasından bir şans daha isterken, aldatılmanın acısını çeken Suna, Sami ve Emelin önünde Gökhanla hesaplaşmak için fırsat kollamaktadır. Aniden gelişecek olaylar başta Cemal ve Suna olmak üzere herkesin hayatını bir kez daha değiştirecektir.

İnsanlık Suçu 2. bölüm fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.