Hekimoğlu Dizisi 42. Bölüm Sesli Fragmanı 23 Mart Özeti

Hekimoğlu Dizisi 42. Bölüm Sesli Fragmanı 23 Mart Özeti

Hekimoğlu Dizisi 42. Bölüm Sesli Fragmanı izle 23 Mart 2021 salı Özeti kanald

Hekimoğlu 41. Bölüm özeti: Dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Berrak Kerem, stüdyosunda yaptığı bir fotoğraf çekimi sırasında inme geçirir. 40lı yaşlarında uzun uğraşlar sonunda hamile kalmış oluşu, İpekin Berraka kişisel bir yakınlık duymasına sebep olur. Hekimoğlu, İpeki bu vakaya duygusal yaklaştığı için uyarsa da, İpek in kimseyi dinlemeye niyeti yoktur. Hem Berrakı hem de karnındaki bebeği kurtarmak konusunda kararlıdır. Hekimoğlu ile aralarındaki fikir ayrılığı büyüyünce İpek vakayı devralır.

Daha önce hiç tatile gitmemiş olan Hekimoğlu, bir anda tatil planları yapmaya başlamıştır. Ekibi ve Orhan, Hekimoğlunun hiç bir yere gitmeyeceğinden neredeyse emindirler. Hekimoğlu için tek sorun tatil yerinde karar kılmaktır. İpekin kendisinden vakayı devralmasını fırsat bilen Hekimoğlu, herkesin beklentisinin tersine tatil için tüm hazırlıklarını tamamlar.

İpek, hem Berrak ı hem de bebeğini kurtarabilecek mi? Vaka konusunda İpek mi Hekimoğlu mu haklı çıkacak? Hekimoğlu sonunda tatile gidebilecek mi?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00 de Kanal D de

Hekimoğlu 42. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.