Gülperi 25.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Gülperi 25.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Gülperi 25.Bölüm Fragmanı sesli 22 mart cuma Gülperi 25.Bölüm tanıtımı izle Gülperi Son Bölüm Fragmanı show tv

Gülperi 24.Bölüm özeti

Gülperinin yeni bölüm tanıtımının Reynmenin izlenme rekorları kıran Derdim Olsun şarkısı eşliğinde yayınlanması büyük beğeni topladı.

Yapımını Tims&B Productionsın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşarın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esenin paylaştığı Cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımı Gülperide bu hafta tansiyon yükseliyor.

Yayınlandığı Youtube resmi sayfasında yaklaşık 200 milyon kişiye ulaşan Reynmenin sevilen şarkısı “Derdim Olsun”un Gülperinin yeni bölüm tanıtımında yer alması nefesleri kesti. Dizide bu hafta, Gülperi ve Kadirin evlendiğini öğrenen çocuklar ailelerine adeta isyan edecekler. Tanıtımda Hasan ve Artemisin anne ve babalarına karşı geldiği tansiyonu yüksek sahneler büyük merak uyandırdı. Tanıtımda Kadirin kızı Artemis ve Gülperinin çocukları Hasan, Bedriye ve Canın bir araya gelerek ailelerine cephe alması da dikkatleri çekti.

GÜLPERİ EVLİLİĞİNE DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Ailelerine adeta savaş açan çocuklarının karşısında yeni bir sınav verecek olan Gülperi ve Kadirin evlilikleri için alacakları karar yeni bölümde ekrana gelecek

Gülperi 24.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.