Geniş Aile 101. Bölüm Fragmanı izle

Geniş Aile 101. Bölüm Fragmanı izle

Geniş Aile 101. Bölüm Fragmanı izle Geniş Aile 101. Bölüm izle Geniş Aile 100. Bölüm Fragmanı izle Geniş Aile 101. Bölüm izle Geniş Aile Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Geniş Aile 100. Bölüm ÖZETİ; EVLERİNİN YARISINI KOYU BİLAL’LERE KAPTIRAN GENİŞ AİLE DARDA. KİRAYI ÖDEYEBİLMEK İÇİN CEVAHİR VE NİLÜFER PARA ÖDÜLLÜ DANS YARIŞMASINA KATILIRLAR.
ANCAK RAKİPLERİ KOYU BİLAL VE NEŞE OLUNCA İŞLER KARIŞIR.

Kirişçioğullarının keyfi kaçıktır. Kuddusi evinin yarısını satın alan Ekbere kirayı ödeyememekten dolayı sıkıntılıdır. Nilüferin aklına ilginç bir çözüm gelir. İlanda gördüğü 10.000 TL para ödüllü dans yarışmasına katılmak için Cevahiri ikna etmeye çalışır. Cevahir önce bu fikre pek sıcak bakmaz ancak Koyu Bilalin de katılacağını öğrenince kararını gözden geçirir.

Ulvinin evine taşınan Zekai ise Pırılın okul çevresine kendini kanıtlamak için yeni bir çaba içersine girer. Alemdar Mürsel sayesinde evdeki olan biten her şeyden haberdardır. Yarışmayı da bu sayede öğrenir ve hiç hoşuna gitmez. Dans yarışmasında ise Cevahir ve Nilüferi bir sürpriz beklemektedir.

Jüride yer alan dans hocalarından biri Nilüferin üniversiteden eski erkek arkadaşı çıkar. Üstelik tek tesadüf bu da değildir. Nilüfer ve Cevahirin arası beklenmedik bu sürpriz kişi nedeni ile bozulurken yarışmanın sonucu herkes için çok şaşırtıcı olur.

Geniş Aile 101. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.