Fazilet Hanım ve Kızları 46. bölümde Hazan gerçekleri öğreniyor

Fazilet Hanım ve Kızları 46. bölümde Hazan gerçekleri öğreniyor

Star TV ekranında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Hazan, Sinanın hafızasını kaybetmediği gerçeğini öğreniyor. Fazilet Hanım ve Kızları nefes kesen yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV ekranında yayınlanan dram yüklü dizi Fazilet Hanım ve Kızlarında bu hafta Sinan hakkında ki gerçek Hazan tarafından öğreniliyor. Hazan, Yağızı kaybetmemek adına Sinana boyun eğmek zorunda kalır. Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 46. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hazan, Yağız için Sinana boyun eğiyor.

Sinanın Hazan üzerinde kurduğu baskı arttıkça Hazanın hafızasını kaybetmediğini anlaması uzun sürmez. Gerçeklerle tehdit edilen Hazan, Yağız’ı kaybetmemek adına Sinan’a boyun eğmek zorunda kalırken, Yağız babasının Kerimeyi sakladığından emin herkesten gizli Cemal Yıldız’ın peşine düşer.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Özenerek kurduğu planıyla bir yandan Gökhan’ın güvenini kazanırken diğer yandan Yasemini köşeye sıkıştıran Kudret, Egemenler için büyük tehlikedir. Hazan’ın acısına dayanamayan Fazilet tehlikeli bir oyuna girer. Annelik içgüdüsü Fazilet’i Yasemin’in kucağına atarken Yaseminin de tek umudu Fazilet’tir. Nefret dolu intikam planını ince ince işleyen Sinan abisinin ihanetinin belgesiyle karşılaştığında oyun artık daha sert hal alırken, Yağız etrafına örülen gizemi çözmeye adım adım yaklaşır. Hiç beklemediği anda karşısında Kudreti gören Fazilet ise geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Bölümleri ile Cumartesi Starda

Yayın Günü: 12 Mayıs Cumartesi
Saat: 20:00

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.