Elimi Bırakma Dizisi 27. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Elimi Bırakma Dizisi 27. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Elimi Bırakma 27. Bölüm Fragmanı sesli 3 şubat pazar Elimi Bırakma 27. Bölüm tanıtımı izle Elimi Bırakma Son Bölüm Fragmanı
trt1

Elimi Bırakma 26. Bölüm özeti

Fatmanın hastaneden kaçmayı başarmış olması herkesi tedirgin eder. Mertin tekrar kaçırılmasından endişe duyan Feride, önleyici bazı güvenlik önlemleri alır. Polisin yanı sıra bir yandan Azranın tarafı, diğer yandan da Sumru ve Azmi, her yerde Fatmayı aramaya başlarlar. Ama bu güvenlik önlemleri bile Fatmanın Mert ile tekrar temas kurmasının önüne geçemez.

Cansunun kafeteryayı Burhanın üzerine devrettiğini öğrenen Sumru, kızını ufak ufak kaybetmeye başladığının farkına varır ve onu tekrar kazanmanın yollarını aramaya başlar.
Merte kavuşmanın rahatlığı ve Fatmanın yakalanıp Sumru hakkındaki gerçekleri polise anlatacağına olan inancıyla, Azra özgüvenini geri kazanmaya başlar.

Tam her şeyin yoluna girmeye başladığı düşünülürken Sumrunun sahip olduğu hisselerin arkasındaki gizli elin kimliği ortaya çıkar ve Feridenin kurmaya çalıştığı aile saadeti bir kez daha ağır bir darbe alır.

Elimi Bırakma 26. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.