Elimi Bırakma 26.Bölüm Tanıtımı izle

Elimi Bırakma 26.Bölüm Tanıtımı izle

Elimi Bırakma 26 Bölüm Fragmanı 27 ocak 2019 pazar Elimi Bırakma dizisi 26 Bölüm yeni Fragmanı izle Elimi Bırakma Son Bölüm Fragmanı trt1

Elimi Bırakma 25 Bölüm özeti,

TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.
Her bölümü merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Peki, merakla beklenen dizinin 25. bölümünde neler olacak:

Cenk, kıskançlığın da etkisiyle Kadir ve Azra arasındaki yakınlığı yanlış yorumlar ve Kadirle ciddi bir kavgaya tutuşur. Cenke olan bir anlık öfkesi yüzünden Kadir, sonradan çok pişman olacağı büyük bir hata yapar. Azranın kardeşinin velayetini almasını sağlayacak tek delili ortadan kaybeder…

Azra ve Cenk arasındaki ayrılığı kendi gözleriyle görüp teyit eden Sumru, Azranın artık Merti hak ettiğini düşünerek, kardeşini Azraya geçici olarak verir. Mert Azrada kalmaya başlar.

Sumru, Çelen Grupa ortak olmanın şevki içinde iş dünyası dergilerine röportajlar verirken, Cansu da annesinin hırsları yüzünden ondan uzaklaşıp geç kavuştuğu babasına yakınlaşmaya başlar.

Tüm bunlar olurken Fatmanın yattığı hastaneden gelen bir haber herkesi şok eder.

Elimi Bırakma 25 Bölüm Fragman

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.