Diriliş Ertuğrul Dizisi 137. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul Dizisi 137. Bölüm Sesli  Fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 137.Bölüm Fragmanı sesli 27 şubat çarşamba Diriliş Ertuğrul 137.Bölüm tanıtımı izle Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Fragmanı trt1

Diriliş Ertuğrul 136.Bölüm özeti

Moğolların korkunç planları nihayetinde Kayı obasını basan Alıncak, mankurtlaştırmak için Osmanı kaçırtmıştı. İlbilge Hatuna mektup yazan Ertuğrul Bey ondan destek isteyip Osman hakkında malumat toplamasını istemişti. Aynı zamanda kurduğu bir akıl oyunu ile Lefke kalesini almak isteyen Alıncaka da Hülagü Hanın ağzından sahte bir mektup yazmış, olası bir savaşı durdurmuştu. İşbirliği için Lefke kalesine gelen Alıncakı da gizlice dinleyen Ertuğrul bu malumatlarla Osmanın yerini bulmuş fakat Osman, Şaman tarafından zehirlenmişti. Peki, Osman yeniden iyileşebilecek mi?

Moğollar sayesinde Söğütün ve Obanın yönetimini ele geçiren Beybolat, oyununu sürdürüp, uçbeyi olmasının verdiği güçle Süleymanı zindana attırmıştı. Ertuğrul, Beybolatn bu tavrı karşısında ne yapacak? Süleymanı zindan kurtarıp, obasını selamete kavuşturabilecek mi? Tüm bunların arasında şüphelendiği Zangoçun gerçek kimliğini ortaya çıkarabilecek mi? Obada zirveye taşınan Sırma ve Selcan gerilimi nereye varacak? Ertuğrul Bey, obasına ve Söğüte musallat olan zalim Moğol komutanı Alıncakı öldürebilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 136.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.