Diriliş Ertuğrul Dizisi 134. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul Dizisi 134. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 134. Bölüm Fragmanı sesli 6 Şubat 2019 çarşamba Diriliş Ertuğrul 134. Bölüm tanıtımı izle Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Fragmanı 6 Şubat trt1

Diriliş Ertuğrul 133. Bölüm özeti

Ertuğrulun Umuroğulları otağında İlbilgeyi istemesiyle herkes şok olmuştu. Bunun üzerine Moğollara gidecek altınların ele geçirildiği haberiyle ortalık iyice karışmıştı. Ertuğrulun kurduğu bu oyun, Moğolların Emir Bahaeddinin canını almasını sağlamıştı.

Dragos ise ona sandık içinde gönderilen Taranın kellesini gördükten sonra çılgına dönmüş ve Ertuğrulu öldürmek için harekete geçmişti. Bu amaçla Ertuğrula zehir dolu bir şerbet ikram etmişti. Ancak bu şerbetten Beybolat içmiş ve zehirlenmişti.

Ertuğrul, kendisine kurulan bu tuzağın arkasındaki kişinin Zangoç olduğunu anlayabilecek mi? Beybolat yaşayacak mı? Öte yandan Beybolat, İlbilgeyi Ertuğrula vermeyi kabul etmişti. Ertuğrul ve İlbilge, bu tüm meseleler içinde evlenebilecek mi? Dragosun Ertuğrulu öldürmek için yapacağı bir sonraki hamle ne olacak? Ertuğrul, şer odaklarının yuvası haline gelen Lefke Kalesini fethedebilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 133. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.