Diriliş Ertuğrul Dizisi 132. Bölüm Fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul Dizisi 132. Bölüm Fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 132. Bölüm Fragmanı izle. Diriliş Ertuğrul Dizisi 132. Bölüm yeni Fragmanı 23 ocak 2019 carşamba Diriliş Ertuğrul 132. Bölüm özeti Diriliş Ertuğrul Dizisi Son Bölüm Fragmanı trt1

Diriliş Ertuğrul 131.bölüm özeti

Ertuğrul, İlbilgeyi kurtarmak için Uranosun teklifini kabul ettiğini söylemiş ve istediği altınlarla malzemeleri kaleye getirmişti. Malzeme sandıklarının içinden çıkan Turgut ve Beybolat, İlbilgeyi kurtarmış, bunu öğrenen Uranos da Ertuğrulun boğazına hançerini dayamıştı. Ertuğrul kaleden çıkmak için ne yapacak?

Ertuğrul, Uranosa Moğol altınlarını ele geçirme teklifi yapmıştı. Dragos bu konuda ne karar verecek? Uranostan ne yapmasını isteyecek?

İlbilge, Ertuğrul sayesinde kaleden kurtarılmıştı. Beybolat, onu Emir Bahaeddin ile evlendirmek istiyordu. İlbilge, Emir Bahaeddin ile evlenecek mi? Ertuğrul ise Beybolattan Sırmayı isteyecek mi?

Hain olduğu düşünülen Mikis ve Taranın akıbeti ne olacak? Dragosun gizli örgütlenmesi çökertilebilecek mi? Ertuğrul, kurduğu oyunda muvaffak olup tüm düşmanlarından intikamını alabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 131.bölüm fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.