Diriliş Ertuğrul 133. Bölüm Tanıtımı izle

Diriliş Ertuğrul 133. Bölüm Tanıtımı izle

Diriliş Ertuğrul 133. Bölüm Fragmanı 30 ocak 2019 çarşamba Diriliş Ertuğrul dizisi 133. Bölüm tanıtımı Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Fragmanı izle Trt1

Diriliş Ertuğrul 132. Bölüm özeti

Ertuğrul, kurduğu oyun sayesinde hem İlbilgeyi kaleden kurtarmayı başarmış hem de Uranos ve Dragosu kullanarak Moğollara verilen altınları geri almak için hamle yapmıştı. Ertuğrul bu hamlesinde muvaffak olup ahalinin hakkı olan altınları geri alabilecek mi? Ertuğrul, evlilik hususunda ise Sırmayı değil İlbilgeyi eş olarak seçmişti. Ertuğrulun bu kararının altında yatan neden nedir? Bu evlilik neticeye ulaşabilecek midir? Ertuğrul, evlatlarına bu durumu nasıl açıklayacak? Bilhassa Osmanın bu evliliğe karşı verdiği tepki karşısında Ertuğrul ne yapacak? Ertuğrulun kendisini isteyeceğini düşünen Sırma ise, bu beklenmedik duruma karşı ne yapacak?

Ertuğrul, tüm bunların yanında düşmanlarının cezasını kesebilecek mi? Artukun intikamını Emir Bahaeddinden sorabilecek mi? Ertuğrul, Türk obalarını katleden Albastının gerçekte kim olduğunu öğrenebilecek mi? Dragos, Ertuğrulu öldürmek için ne yapacak? Ertuğrul, üzerine oynanan tüm bu oyunları bertaraf edebilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 132. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.