Diriliş Ertuğrul 129. Bölüm Yeni Fragmanı Seyret 26 Aralık Çarşamba

Diriliş Ertuğrul 129. Bölüm Yeni Fragmanı Seyret 26 Aralık Çarşamba

Diriliş Ertuğrul Dizisi 129. Bölüm Yeni Fragmanı Seyret 26 Aralık 2018 Çarşamba Diriliş Ertuğrul 129. Bölüm Fragmanı izle Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Fragmanı trt1

Diriliş Ertuğrul 128. Bölüm özeti;

Ertuğrul, Gündüzü fidye karşılığında kaleden kurtarmış ve bir oyun kurarak İlbilgenin onların peşinden gelmesini sağlamıştı. Amacı ise, İlbilgeyi Gündüzün masumiyetine inandırmaktı. Obaya ise beklenmedik misafirler olan Selcan ve oğlu Süleyman gelmişti. Emir Bahaeddin, Gündüzün Ertuğrul tarafından Nikeaya götürüldüğünü öğrenince, obaya baskın vermişti. Bununla da yetinmeyip Artuku zindana attırmıştı. Ancak herkes Ertuğrulun Gündüzü Nikeaya götürdüğünü düşünürken; Ertuğrul, Gündüzü Söğüte adaletin karşısına sağ salim çıkarmıştı. Ertuğrul, bu hamlesiyle tüm oyunları bertaraf etmiş ve Gündüzün masumiyetine İlbilgeyi ikna etmek olan Ertuğrul, neticesinde bu hedefinde muvaffak olmuş ve Gündüz, mahkemece aklanmıştı.

Gündüzün aklanmasıyla Kayılar ve Umuroğulları arasında nasıl bir bağ olacak? Selcan ve Süleymanın obaya gelişi, beraberinde neleri getirecek? Selcanla birlikte gelen haber nedir ? Ertuğrul tarafından yenilgiye uğratılan Dragosun yeni hamlesi ne olacak? Öte yandan Emir Bahaeddin, Ertuğrulu sıkıştırmak için ne yapacak? Söğüte gelecek olan yeni kişi kim olacak? Ertuğrul tüm bu yaşanılanlara karşı nasıl bir tavır takınacak?

Diriliş Ertuğrul 128. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.