Diriliş Ertuğrul 113. bölüm fragmanı İntikam yemini

Diriliş Ertuğrul 113. bölüm fragmanı İntikam yemini

Diriliş Ertuğrul 112. son bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Diriliş Ertuğrulda son bölümünün hemen ardından 113. bölüm fragmanı da yayınlandı. Ertuğrul intikam peşinde. İşte Diriliş Ertuğrul 113. bölüm fragmanı.

TRT 1in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam yine herkesi ekran başına kilitledi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Diriliş Ertuğrulun yeni bölüm fragmanı da izleyici ile buluştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 113. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 112. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmetin Kritosu kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritosun güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpekin yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtararak onun da güvenini kazanmıştı. Günalp, Ertuğrul’un onu öldüreceğini düşünürken kendini onunla birlikte Söğüt’te bulmuştu. Köpek, Ertuğrul’un ipini çekebilmek için sultanı Ertuğrul’a karşı dolduruşa getirmeye çalışmış ve devlet erkanını da yanına almıştı. Bu sayede de Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alınması için sultana ferman imzalatmıştı. Aslıhan’ın ve beylerin Söğüt’e göçme konusundaki endişeleri ise artmıştı. Ertuğrul ve Kritos Söğüt’te karşı karşıya gelmiş ve Kritos, Ertuğrul’un eline geçmişti. Sonrasında saraydan gelen bir fermanla, Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alındığı ve Günalp’a verildiği anlaşılmıştı

Ertuğrul, Köpekin kendisine karşı çevirdiği oyunların üstesinden gelebilecek mi? Uç beyliğinin Ertuğruldan Günalpa geçmesiyle, bu ikili arasındaki ilişki nereye varacak? Ahmet, Köpekin yanında neler yapacak? Maryanın akıbeti ne olacak?

Uç beyliğinin kaybedilmesinden sonra Kayı Obasında ahval ne olacak? Söğüte göçme hususunda Çavdarların tavrı ne olacak? Köpekin gitgide artan nüfuzu, devleti tamamen ele geçirmesini sağlayacak mı? Günalpı Ertuğrula karşı kışkırtmayı başarabilecek mi? Köpek, Altunabadan sonra hedefine kimi alacak? Sultan Gıyaseddinin Köpeke karşı hamlesi ne olacak?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.