Çukur Dizisi 115. Bölüm Sesli Fragmanı 8 Şubat Özeti

Çukur Dizisi 115. Bölüm Sesli Fragmanı 8 Şubat Özeti

Çukur Dizisi 115. Bölüm Sesli Fragmanı izle 8 Şubat Özeti 2021 pazartesi show tv

Çukur 114. Bölüm özeti: Çukur 4. Sezon 22. Bölümünde (114. Bölüm); Yamaç, Çağatayın ölümü sonrası nihayet rahat bir soluk alacağını düşünürken Efsunun evden gittiğini öğrendiğinde çok üzülecek ve hemen onu aramaya başlayacak. Akın ve Yasminin düğün hazırlıklarıyla Koçovalılar savaşa kısa bir ara verecek. Koçovalıların uzun bir aradan sonra düzenledikleri ilk düğün gergin bir bekleyişe sebep olacak. Nihayet eve dönme zamanı geldiğini öğrenen Vartolu, Cumali Amca ile birlikte Çukura yolculuğunda hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacak. Efsunun annesi tarafından evden kovulduğunu ve Kulkan tarafından kaçırıldığını öğrenen Yamaç öfkeyle Kulkanın peşine düşecek. Nefesleri kesen karşılaşmanın sonucu herkesi şaşkınlığa uğratacak.

Show TVde ekranlara gelen, Ay Yapım imzalı, Çukurun Pazartesi yayınlanacak yeni bölümünde Aykut Kocaman sürprizi yaşanacak. Çukura konuk olan ünlü teknik direktör, Aras Bulut İynemliyle birlikte kamera karşısına geçti.

Pazartesi günlerinde sosyal medyada gündeme damga vuran dizi Çukurun yeni bölümünde sevilen teknik direktör Aykut Kocaman konuk oyuncu olarak izleyicilerle buluşacak. Dizide Aykut Kocamandan adını alan Aykut (Berhan Taşdelen) karakteriyle olan duygusal sahnelerinde ünlü teknik adama Aras Bulut İynemli eşlik etti. Yamaç ve Aykutun efsane spor adamıyla bir araya geldiği sahneler Çukur hayranlarını derinden etkileyecek.

Çekimler sırasında keyifli ve duygusal anların bir arada yaşandığı sette Aykut Kocaman, Aras Bulut İynemli ve ekiple hatıra fotoğrafları da çektirdi.
Çukur her Pazartesi akşamı saat 20.00de Show TV de!

Çukur 115. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.