Çukur 32. bölüm fragmanı Büyük karar

Çukur 32. bölüm fragmanı Büyük karar

Çukur 32. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. SHOW TVnin büyük ilgiyle izlenen dizisi Çukur yeni bölümde büyük karar verilecek. Heyecan dolu yeni bölümüyle Çukur bu akşam izleyicisini ekrana kilitleyecek. Çukur 32. yeni bölümden nefes kesen o anlar haberimizde.

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çukur yeni bölümde heyecan dorukta. Çukur 32. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de SHOW TVde.

ÇUKUR 32. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukurun 32. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Selimin Vartoluya tapuları gönder. Yarın sabah bu işi bitiriyoruz. Tabii Yamaç bu gece benim ipimi çekmezse! sözleriyle kararını açıkladığı tanıtımda Yamaç ve Vartolunun yaşadığı tehlike dolu anlar dikkat çekiyor. Yamaç’tan Akşına görücü geleceği haberini alan Celasun sarsılırken, Senanın gözyaşları içinde kaldığı anlar merak uyandırıyor.

ÇUKUR 32. BÖLÜM FRAGMAN

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurun 31. Bölümünde; Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Senanın durumundan ötürü endişelidir ve Saadetten yardım ister. Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.