Çocuklar Duymasın Dizisi 68.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Çocuklar Duymasın Dizisi 68.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Çocuklar Duymasın 68.Bölüm Fragmanı sesli 13 şubat çarşamba Çocuklar Duymasın 68.Bölüm tanıtımı izle Çocuklar Duymasın Son Bölüm Fragmanı kanald

Çocuklar Duymasın 67.Bölüm özeti

Meltemi önce gizli bir numaradan arayan sonra da Zeyneple mektup yollayan Gece, Meltem’i iyice huzursuz etmeyi başarmıştır. Kim olduğu belli olmayan, ama sürekli Meltem ve ailesinin peşinde olan Gece’den, Taş Fırın Halukun haberi yoktur. Meltem bu durumu Haluktan bir sır gibi saklamaktadır. Haluk, Gecenin Meltem’e yolladığı mektubu fark eder. Mektupta neler yazmaktadır ve Taş Fırın Halukun tepkisi ne olacaktır?

Taş Fırın Haluk ve Meltemin Peşindeki Gece Kim? Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 19.45 te Kanal Dde

Öte yandan Tuna, Haluk’a bir mont hediye eder. Ancak montun arkasında güvenlik alarmı kalmıştır. Haluk güvenlik alarmını fark etmez ve bütün gün o şekilde dolaşır. Haluk’un çevresindeki herkes güvenlik alarmını fark eder. Yakın çevresi Haluku uyaracakken Element ve Ercüment’in ortaya attığı bir fikir yüzünden ortalık karışır. Haluk ve Meltem, Meltemin çok yakın bir arkadaşının doğum gününe gider. Gece, doğum gününde Haluk ve Meltem’in karşısına çıkar. Bundan sonra Haluk ve Meltem için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Çocuklar Duymasın 67.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.