Çocuklar Duymasın Dizisi 64. Bölüm Yeni Fragmanı 2 Ocak Çarşamba

Çocuklar Duymasın Dizisi 64. Bölüm Yeni Fragmanı 2 Ocak Çarşamba

Çocuklar Duymasın Dizisi 64. Bölüm Yeni Fragmanı 2 Ocak Çarşamba Çocuklar Duymasın 64. Bölüm Fragmanı izle Çocuklar Duymasın Son Bölüm Fragmanı kanald

Çocuklar Duymasın 63. Bölüm özeti;

Her gün aynı saatte, aynı şeyleri yapmaktan sıkılan Meltem, rutinleri bozmaya karar verir. Böylece başta Taş Fırın Haluk olmak üzere herkes değişime açık hale gelecek, hiç kimse alışkanlıklarının esiri olmayacaktır. Ancak Haluk için alışkanlıklarından vazgeçmek hiç de kolay değildir. Yıllardır her gün aynı saatte kahvaltı yapan, aynı saatte televizyon izleyen, koltuğun hep aynı yerine oturan Halukun hayatı, evdeki rutinler bozulunca alt üst olur. Rutinler bozulunca herkesin görmeye alışkın olduğu Haluk gider, yerine bir günlüğüne bambaşka biri gelir.

Öte yandan Sultan, dünürü Meltemle dedikodu yapmak istemektedir. Ancak Meltem, Sultanın istediği gibi iyi bir dedikodu arkadaşı olamaz. Bu nedenle Sultan kendisiyle dedikodu yapacak insanlar aramaya başlar ve fazla uzaklaşmaz. Sultan, Gönül ve Tuna ile dedikodu yapmaya başlayınca ortalık karışır. Çünkü Tuna bu konuda fazlasıyla Sultana uyum sağlamaktadır. Meltem, aldığı bir telefonla büyük bir sürpriz yaşar ve bunu Halukla paylaşır. Taş Fırın Halukun tepkisinin ne olacağı merak konusudur.

Çocuklar Duymasın 63. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.