Cennetin Gözyaşları 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Cennetin Gözyaşları 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Cennetin Gözyaşları 24. bölümü ile ekranlara geldi. ATV ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Cennetin Gözyaşları 24. bölümde ortalık iyice karıştı. Peki Cennetin Gözyaşları 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cennetin Gözyaşları 24. bölümüyle bu akşam yine nefesleri kesen bir bölüme sahne oldu. ATV ekranlarının sevilen dizisi Cennetin Gözyaşları 24. bölüme Orhanın öfkesi damga vurdu. Peki Cennetin Gözyaşları 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CENNETİN GÖZYAŞLARI 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cengizin Rıza Beyi öldürdüğüne inanan Orhanın öfkesi git gide artıyordur.

Selimi hedefi haline getirmiştir Orhan. Bir de üzerine Kayanın şirkette hak sahibi olması durumu daha da kötüleştirmiştir.

Kayanın hem şirkete girişi hem de fazlasıyla etraflarında oluşu Selimi de çok rahatsız ediyordur. Kayanın güvenilmez bir adam olduğuna ikna olmuştur ve şimdilik bunu sadece kendisine saklıyordur. Ama gözü de üzerindedir.

Tüm bu sertlik içinde Cennet her şeyden habersiz, Selimin yanında olmaya devam ederken Melisanın samimiyetine de inanmıştır.

Arzu içinse durum daha da karışıktır. Cennetin gerçekleri öğrenip öğrenmemesi artık gizlemesi gereken bir şey değildir.

Hatta bunu Kayaya da söyler. Ama işler çığırından çıkmak üzeredir.

Melisa, Cenneti Arzu ve Kaya ile ilgili bir oyunun içine sokmayı planlamıştır ama tüm planlar Orhanın ortaya çıkışıyla alt üst olur.

Selim, Orhanın öfkesinin hedefi olur ve Orhan tarafından vurulur.

CENNETİN GÖZYAŞLARI 25. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.