Camdaki Kız 66. Bölüm tanıtımı izle neler olacak

Camdaki Kız 66. Bölüm tanıtımı izle neler olacak

Camdaki Kız 66. Bölüm Fragmanı izle Camdaki Kız Son Bölüm Fragmanı seyret Camdaki Kız 66. Bölüm tanıtımı izle neler olacak

Camdaki Kız 65. Bölüm özeti Hayri’nin ısrarı nelere sebep olacak?

Olayı büyümeden kapatmak ise yine Muzo’ya kalır. Metin’in itirafı Hafize’yi çok şaşırtır. Nalan, acısını içine gömmeye çalışırken Hayri’den kurtulmanın yollarını arar ama bu o kadar kolay olmayacaktır.

HİKAYE:
Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Burcu Biricik Nalan

Emekli vali olan babası Adil ve emekli edebiyat öğretmeni olan Feride’nin tek çocuğudur. Sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Şimdi de Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışmaktadır. Sıcakkanlı, sevgi dolu, vicdanlı, çalışkan ve yumuşak huyludur. Başta annesi ve babası olmak üzere herkese karşı saygılıdır. Kurallara uyar ve asla aşırıya kaçmaz. Hayatını annesinin yönettiği biçimde yaşamaya alışkındır.


Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Camdaki Kiz 66 Bolum Fragmanı

Diğer Dizi tanıtımı: Aldatmak 18 Bolum Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.