Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 87. Bölüm Sesli Fragmanı 11 Mart Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 87. Bölüm Sesli Fragmanı 11 Mart Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 87. Bölüm Sesli Fragmanı izle 11 Mart 2021 persembe Özeti atv

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm özeti: Fekeli, Fikrete inanmak istemese de, Fikretin anlattıklarına inanmak zorunda kalır. Fekeli, o yıllarda Fikretin de annesinin de yanında olamadığına üzülürken, kardeşi Musanın gerçeği nasıl öğrendiğinin cevabını bulamaz. Adnan Yamanın suçu yüzünden Demirden intikam alınmasını yanlış bulduğunu söyler ama Fikretin deli öfkesini dindiremez! Fekeli artık bu acılarla, yeniden bir savaş ile sınanmaktansa ölmeyi dileyecek haldedir. Üstelik ne kadar istemese de bu savaşın içine hızla o da çekilecektir!

FİKRETİN İKİNCİ MEKTUBU DA ORTAYA ÇIKINCA SAVAŞ DA KAÇINILMAZ HALE GELİR

Fikretin ikinci mektubu da konakta ortaya çıkar! Züleyha mektubun gerçekliğinin iyice araştırılması gerektiğini ısrarla söylese de, Demir için artık bu durum bir savaş ilanıdır! Babasının günahı olmadığına ise yüzde yüz emindir! O, bu savaşı bildiği yoldan kazanmak için harekete geçer. Ama Züleyhanın başka planları vardır. İlk olarak biraz araştırma yapar, ardından da Sevda ile İstanbula gitmeye karar verir.

FİKRET VE MÜJGAN YİNE BİR DARGIN BİR BARIŞIK

Fikret, Fekeliye her şeyi anlattıktan sonra, duygusal olarak çöker. Kötü bir gece geçirir. Eve döndüğünde ise Müjganla barışır. Geleceklerini konuşurlar ama Müjgan Fikretin ilgisizliğinden hala mutsuzdur. Hastanede de Ümit, Müjgan ile olan gerginliği sona erdirmek için harekete geçer ve zeytin dalı uzatır. Müjgan da onunla dost olabilmek için adım atar. Ama iki kadın da henüz birbirlerinin Fikret ile ilişkisinin boyutunu bilmiyordur!

DEMİR, ZÜLEYHADAN BOŞANMAYA KARAR VERİYOR!

Ümit, Yaman konağındaki yemeğin ardından yine Demir ile buluştuğu için mutludur. Ama Demirin temkinli halleri canını sıkar. Tekrar karşılaştıklarında ise Demiri baş başa kalmaya ikna eder. Birlikte tatile gitmeye karar verirler. Bu tatil, Demirin uğrunda neredeyse Çukurovayı yaktığı Züleyhadan boşanma kararı vermesine neden olur!

Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.