Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 124. Bölüm Fragmanı 17 Şubat Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 124. Bölüm Fragmanı 17 Şubat Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 124. Bölüm Fragmanı 17 Şubat Özeti Atv Bir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm Fragmanı izle. Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Fragmanı seyret

Bir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm özeti: Çolaklar, Züleyhanın peşini bırakmıyor

Züleyha, Çolakların kurduğu kumpasın kurbanı olur. Çolakın adamları zorbalıkla Züleyhayı kaçırır. Korku dolu anlar yaşayan Züleyhanın imdadına Hakan yetişirken, hiç beklenmedik bir olay meydana gelir. Çolaklar arasında çıkan tartışmada Özhan silahını kullanır.

Fikret duygularına yeniliyor

Fikret duygularını daha fazla içinde tutamaz ve Züleyhanın karşısına çıkıp ona aşık olduğunu itiraf eder. Fikretin itirafı karşısında Züleyha ne yapacağını bilemez. Diğer yandan zor günlerinde Züleyhayı yalnız bırakmayan Hakan, aradaki buzları eritme fırsatı yakalar.

Hakan, Vahap engelini ortadan kaldırabilecek mi?

Abdülkadiri kaçıran Fikret, olanları Hakan ve Züleyhaya anlatır. Abdülkadirin foyasını ortaya çıkaran Fikret, bu kez Mehmet Karanın peşine düşerken, Hakan, ortak çıkarları için Abdülkadirle anlaşma masasına oturur. Abdülkadir ve Hakanın önündeki en büyük engel olan Vahap, herkes için büyük bir tehlike oluşturur.

Bir Zamanlar Çukurova Fragman Bir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm Fragmanı

Diğer Dizi Fragmanları

Arka Sokaklar Fragman

Yasak Elma Fragman

Gönül Dağı Fragman

Kaderimin Oyunu Fragman

Sadakatsiz Fragman

Kuruluş Osman Fragman

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.