Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı 25 kasım

Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı 25 kasım

Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı 25 kasım Bir Litre Gözyaşı dizisi bu akşam izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kanal Dnin sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşında yine duygusal anlar yaşanacak? İşte Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölümüyle bu akşam Kanal Dde izlenebilecek. Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihanın nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

Bir Litre Gözyaşı 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Alinin teklifini düşünen Cihan, ne diyeceğini bilemez. Mahiri sadece arkadaşı olarak görmediğinin farkındadır. Üstelik en yakın arkadaşı Hande de Mahirden hoşlanmaktadır. Mahir ise Cihana aşık olduğunu anlar ve babasının sözlerinden sonra harekete geçmeye karar verir.

Mahire olan duyguları, Cihanı oldukça zor bir duruma düşürür. Alinin teklifinin erken olduğunu dile getirse de kalbi çoktan kararını vermiştir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzoyla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figenin gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan duruma el koymaya karar verir. Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır. Mahirin Cihana aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahirden kurtulmanın yollarını arar.

Öte yandan Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine hiç benzemez. Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahiri yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.