Bay Yanlış Dizisi 10. Bölüm Yeni Fragmanı 4 Eylül 2020 izle

Bay Yanlış Dizisi 10. Bölüm Yeni Fragmanı 4 Eylül 2020 izle

Bay Yanlış Dizisi 10. Bölüm Yeni Fragmanı 4 Eylül 2020 izle Bay Yanlış 10. Bölüm Fragmanı (4 Eylül Cuma)

Ezgi ve Özgür tüm karşı çıkanlara rağmen birlikte olmaya başlar. Ezgi ve Özgür aşklarını yaşarken annelerinin kavga ettiklerinden bihaberdirler. Anneler birbirleri için bu denli kötü düşünürken ilişkilerini de açıklayamazlar. Nevin bir an önce Ezginin hem evden hem de işten ayrılması için baskı yapar.

Bu arada Ezginin doğum günü yakındır. Özgür, Ezgi için özel bir gece hazırlarken, Serdar da Ezginin ailesinin ve arkadaşlarının da katılacağı bir doğum günü organize eder. Ezgi istemeden kendini Serdarın organize ettiği partide bulur. Tesadüfler sonucu Özgür de o mekana gelir. Bu doğum günü Ezgi ve Özgürün ilişkisinde ne gibi sonuçlar doğuracaktır?

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezginin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezginin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

Bay Yanlış Cuma 20.00de FOX ta

Bay Yanlış 10. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.