Ateş Kuşları 16. Bölüm Tanıtımı 12 Mayıs Cuma

Ateş Kuşları 16. Bölüm Tanıtımı 12 Mayıs Cuma

Ateş Kuşları 16. Bölüm Fragmanı izle Ateş Kuşları Son Bölüm Fragmanı seyret Ateş Kuşları 16. Bölüm Tanıtımı 12 Mayıs 2023 Cuma Neler Yaşanacak atv

Ateş Kuşları 15. Bölüm özeti Ben daha onun kim olduğunu bilmeden ona aşık oldum.
BARBAROS GERÇEKLERLE NASIL BAŞ EDECEK?

Sevdiği kızı annesinin koynundan alıp kaçıranın kendi annesi olduğunu öğrenen Barbaros, Çatal’ın karşısında soğukkanlılığını korusa da oradan ayrılır ayrılmaz büyük bir panik atak geçirir. Sonrasında Gülayşe’nin yüzüne nasıl bakacağını bilemez.

SABİT, YAŞANANLARI HATIRLAMAYA BAŞLIYOR

Gülayşe, Sabitin Barbarosu ve unuttuklarını hatırlaması için Sabitle Barbarosu bir araya getirir. Planı işe yarar, Sabit olanları hatırlamaya ve Gülayşe’ye anlatmaya başlar.

NERMİN’İN AKIBETİ NE OLACAK?

Gerçekleri fark etmeye başlayınca iki kardeşinin arasında kalıp büyük acı yaşayan Hacerin peşine Ali düşer; onu daha da sıkıştırır. Zıpkın ve Barbar’la birlikte Menderes’in ipini çekmeye her an daha çok yaklaşır. Ama tam Nermin’i ifade vermeye şubeye götürürken önlerine çıkan bir sokak çocuğu Nermin’i bıçaklayınca, Ali ve Barbaros bir karar alırlar.

BARBAROS, HER ŞEYİ NİZAMA ANLATIYOR!

Barbaros Nizam’ın karşısına geçer ve kızı Lara’yı bulduğunu itiraf eder. Nizam’ın yıllardır tutunduğu rüyası gerçek olacaktır. Ama Barbaros’un bir şartı vardır! Nizam, 23 yıldır hasretini çektiği kızına kavuşabilecek mi? Barbaros’un şartı ne olacak?

KÖKSÜZLER VE NİZAM EYÜBOĞLU KARŞILAŞMASI

Geçmişte ise, Köksüzler ansızın karşılarında Nizam Eyüboğlu’nu bulurlar.

Ateş Kuşları Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Ateş Kuşları 16 Bölüm Fragmanı

Tüm Fragmanlar: Ateş Kuşları Son Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.