Aşkın Tarifi Dizisi 10. Bölüm Sesli Fragmanı 16 Ağustos Özeti

Aşkın Tarifi Dizisi 10. Bölüm Sesli Fragmanı 16 Ağustos Özeti

Aşkın Tarifi 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı izleyebilirsiniz. Aşkın Tarifi 10. Bölüm Sesli Fragmanı özeti 16 Ağustos 2021 pazartesi

Aşkın Tarifi 9. Bölüm özeti: Nazın oynadığı büyük intikam oyunu, Fırat ile Naz arasında yepyeni bir aşk-nefret savaşı başlatır.

Kanal Dnin, başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürkün paylaştığı, yapımını NTC Medya- Mehmet Yiğit Alpin üstlendiği yeni dizisi Aşkın Tarifi yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Yönetmen koltuğuna Deniz Koloşun oturduğu, proje yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncının yaptığı, senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştanın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Aşkın Tarifinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Nazın oynadığı büyük intikam oyunu, Fırat ile Naz arasında yepyeni bir aşk-nefret savaşı başlatır. Restorana inadına geri dönen Fırat ve onu göndermeye kararlı olan Naz arasında geçecek oyunlar tehlikeli boyutlara gelecektir. Kariyeri bitirilen Taylan bundan dolayı Fıratı sorumlu tutacak, hem Fıratı Nazdan koparıp kendine çekmek hem de profesyonel hayatında tekrar çıkış yakalamak için farklı yollar arayacaktır. Taylanın oyunları sonucunda büyük bir açmaza düşen Naz ve Fırat ne yapacaktır?

Aşkın Tarihi yeni bölümleri ile her Pazartesi Kanal D de

Aşkın Tarifi 10. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.