Aşkın Tarifi 8. Bölüm Fragmanı 2 Ağustos 2021 Seyret

Aşkın Tarifi 8. Bölüm Fragmanı 2 Ağustos 2021 Seyret

Aşkın Tarifi 8. Bölüm Fragmanı 2 Ağustos 2021 pazartesi kanald Aşkın Tarifi 8. Bölüm Fragmanı izle, Aşkın Tarifi 8. Bölüm Fragmanı seyret

Aşkın Tarihi yeni bölümleri ile her Pazartesi Kanal D’de

Aşkın Tarifi 7. Bölüm özeti

Nazın, Fıratın bilgisayarında kendisiyle ilgili dosyayı görmesi, ikili arasındaki gerilimi iyice arttırır. Nazın Fıratla ilgili hissettiği güvensizlik duygusu, daha da büyür. Fırat, dönülemez bir yola girdiğini düşünürken, yardımına yetişen sürpriz biri sayesinde, Nazın güvenini kazanmak için yeni bir yol bulur.

Böylece, Taylanı da alt edebilecektir. Taylan da Fırata karşı boş durmaz. O da Fezayı kendi safına çekerek, Fırattan habersiz, ona karşı bir atağa geçer. Taylanın Fezayı kullanarak kurduğu plan, iki taraf arasındaki iplerin daha da gerilmesine sebep olacaktır. Üstelik Taylanın kariyerini tazelemek için yaptığı başka plan da yine Fıratla yollarının kesişmesine sebep olur. Fıratın planındaki bir son dakika gelişmesi, Nazla Fıratın arasını biraz da olsa yumuşatır. Ancak, Nazın Fırat hakkında öğreneceği bir bilgi, Nazın Fırata karşı olan duygularını tekrardan sorgulamasına neden olacaktır. Naz, her şeye rağmen Fırata güvenebilecek midir? Fıratı bekleyen sürpriz nedir?

Aşkın Tarifi 8. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.