Aşk Mantık İntikam Dizisi 9. Bölüm Sesli Fragmanı 20 Ağustos Özeti

Aşk Mantık İntikam Dizisi  9. Bölüm Sesli Fragmanı 20 Ağustos Özeti

Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı izle . Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm Sesli Fragmanı seyret 20 Ağustos 2021 cuma fox tv Özeti

Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm özeti:
Esra ve Ozan, Ozanın hocasının evinde hiç olmadıkları kadar yakınlaşmışlardır. Ozanın sorusu, Esrayı kendine getirir. “Buraya kadar beni neden takip ettin?” Duygularından kaçan Esra, Ozana kaçak cevaplar verse de bu soruların asıl cevabı Esrayı alt üst edecektir. Bunların yanı sıra ikisinin eskiden evli olduğunu bilen birinin şirkete gelmesiyle ortalık karışır. Adamın, Ozan ve Esradan bu sırrı açıklamama karşılığı bir isteği vardır. Bu istekle birlikte ikilimiz yeni bir maceraya yelken açarlar.

Yalçının hareketlerinden şüphelenen Menekşe, aldatıldığını düşünerek içine kapanır. Menekşeyle istediği gibi kavga edemeyen Zümrüt, Menekşeyle dayanışma gösterecek, düşmanlık şimdilik askıya alınacak, Menekşe ve Zümrüt müttefik olacaklardır. Yalçını takip eden ikili gördükleri manzara karşısında şok olacaktır.

Esra, Ozana giderek daha çok kapıldığını fark ederek ondan uzak durmaya karar verir. Ancak bunun için yaptığı her hamle onları daha da yakınlaştırınca Esra iyice köşeye sıkışmış hisseder. Bu durumda bir karar vermesi gerekiyordur. Ya duygularıyla yüzleşecek ya da sonsuza kadar kaçacaktır.

Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.