Aşk Bir Rüya Dizisi 100. Bölüm Yeni Fragmanı Sesli 30 Mayıs

Aşk Bir Rüya Dizisi 100. Bölüm Yeni Fragmanı Sesli 30 Mayıs
Aşk Bir Rüya 100. Bölüm Fragmanı (30 Mayıs Cumartesi) Aşk Bir Rüya Dizisi 100. Bölüm Yeni Fragmanı Sesli 30 Mayıs

Aşk Bir Rüyada bu akşam Bihan Thapkiye haksızlık yaptığını anlar ve ondan af diler. Tüm planları boşa giden Dhruv ne yapacak?

Thapki Bihanın neden kendisinden ayrılmaya çalıştığını anlamaya çalışır fakat başarılı olamaz. Bihana hata yaptığını göstermek isteyen Thapki Şada ile iş birliği yapar. Thapki umudunu yitirdiği sırada Bihan gelir ve hata yaptığını söyler. Onların birbirine sarıldığını gören Dhruv öfkeden çılgına döner. Thapki gerçekleri ona anlatmak ister fakat Bihan bunların bir anlamı olmadığını belirtir. Tüm planları boşa giden Dhruv ne yapacak?

Yayınlandığı dönemde ülkesinde fırtınalar estiren ve genç bir kızın hayata karşı umut dolu bakışını anlatan Thapki Pyaar Ki Aşk Bir Rüya adıyla ekrandaki yerini alıyor. Yayınlandığı süreçte birçok ödüle layık görülen Thapki Pyaar Ki, Aşk Bir Rüya adıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Jigyasa Singh ve Ankit Bathlanın üstlendiği Aşk Bir Rüya, izleyicilerine aşkın en masum halini gösteriyor. Kekemeliği yüzünden birçok kişinin hor gördüğü fakat içindeki neşeli çocuğu her şeye rağmen hayatta tutmayı başaran Thapki’nin umut dolu öyküsü Aşk Bir Rüya ile izleyicisiyle buluşuyor. Thapki evlilik çağına gelmiş, kekemelik sorunu olan zeki bir kızdır ve bu durumun neşe dolu uysal karakterini etkilemesine izin vermez. Ancak kekemeliği yüzünden kimse onunla evlenmek istemez. En sonunda Mishra ailesi oğulları Diwakar’ın onunla evlenmesini kabul eder. Diwakar ise Thapki’nin kekemeliği yüzünden bu evliliği istemese de ailesinin açgözlülüğü yüzünden kabul etmek zorunda kalır. Nişan günü geldiğinde daha fazla dayanamayan Diwakar Thapkiyi terk eder. Bu duruma çok üzülen Thapki kendi içine kapanır. Fakat Thapki birkaç hafta sonra Dhruv Pandey’e ait 365 adlı haber kanalında hayatını değiştirecek bir iş bulur. Yeni işinin kendisine yeni maceralar getireceğinden habersiz olan Thapki’yi neler bekliyor? Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapkinin kalpleri ısıtan öyküsü Aşk Bir Rüya Kanal 7 ekranlarında

  • Aşk Bir Rüya Son Bölüm Fragmanı (30 Mayıs 2020 Cumartesi) Kanal7

Aşk Bir Rüya 100. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.