Arka Sokaklar Dizisi 594. Bölüm Sesli Fragmanı 18 Haziran Özeti

Arka Sokaklar Dizisi 594. Bölüm Sesli Fragmanı 18 Haziran Özeti

Arka Sokaklar Dizisi 594. Bölüm Sesli Fragmanı izle 18 Haziran Özeti cuma kanald

Arka Sokaklar 593. Bölüm özeti: Ali, yaşananlarının ağırlığını sırtlamış bir şekilde sokaklarda yürümektedir. Ruh hali fazlasıyla kötüdür. Tekinsiz tiplerle münakaşa yaşaması üzerine bile bile dayak yer ve adeta kendini ölüme bırakır. Ekibimiz olayı öğrense de durum bir süre Rıza Babadan gizli tutulur. Pınar ve Ali çiftini bir araya getirmek için Hüsnünün kafasında bir şeyler vardır.

Savcı Faruku zora sokacak olan silinen Hulkinin ölümüne ilişkin görüntüler bulunmuştur. Planlanana göre, görüntüler bir an önce Savcı Farukun önüne konularak Zelihanın soruşturma dosyası kapatılmalıdır. Pelin ve Adem, kendilerini kurtarmak adına Kudret Mazının işine yarayacak bilgileri adama ulaştırırlar. Bu bilgiler ışığında Kudret ve Ferhat, kanlı planlarını işleme koyarlar. Bu plandan sağ çıkamayan Kudretin intikamını almak üzere Ferhat, Savcı Faruku markajına alır.

Engin, Fatmanın kocası Nihatı araştırmak üzere harekete geçer. Aycan ise, Fatmadan Enginlerin yeni doğacak bebeğini kaçırması için talimat verir. Aycan iştahla bebeği beklemektedir.

Tekin, yurt dışında ayağı olan bir dizi projesinden teklif alır. Zelihadan beklediği desteği görür ve beraber görüşme yapmaya giderler. Tekin, teklifin cazibesine ikna olur ve durumu Çoban ailesi ile paylaşır.

Arka Sokaklar 594. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.