Arka Sokaklar Dizisi 508.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Arka Sokaklar Dizisi 508.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Arka Sokaklar 508.Bölüm Fragmanı sesli 8 mart cuma Arka Sokaklar 508.Bölüm tanıtımı izle Arka Sokaklar Son Bölüm Fragmanı kanald

Arka Sokaklar 507.Bölüm özeti

Mesut tek başına, Derman ve Muhipin peşinden, Kemerli mahallesine gider. Mahalle girişinde teröristlerle çatışır ve Dermanın kaldığı evi bulur. Mesut çapraz ateşte kalır ve şarjörü bitmek üzereyken ekiptekiler gelir. Ekibimiz, Derman ve Muhipi ellerinden kaçırırlar. Engin, Mesutu açığa alır. Mesut silah ve rozetini teslim eder.

Selin ise, yalnız kalmak için Ağvada bir otele yerleşir. Otel sahibi ve kızıyla birlikte kötü günlerini atlatmaya çalışır.

Mesut, Dermanın saklandığı mahalleye tek başına dalıyor ve hayatını tehlikeye atıyor
Mesut yeniden içki içmeye başlar. Ekrem, Dermandan haber aldığını ve operasyona Mesutla birlikte gitmek istediğini söyler. Mesut en sonunda kabul eder. Uyuşturucu yüklü kamyonu durdurur. İçindeki adamları vurup Ekremle birlikte kamyonu kaçırırlar. Muhipe kamyonun içindeki uyuşturucular karşılığı, Dermanı istediklerini söylerler. Muhip, Mesutları kandırır ve takas sözü verdiği yere adamlarını gönderir. Mesut ve Ekrem tehlikededir. Dermanın aklı doğudan gelen uyuşturucu sevkiyatındadır. Kendisi de araçla birlikte geri gitmek istemektedir. Bu fikir Muhipin aklına yatar.

Arka Sokaklar 508.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.