Arka Sokaklar Dizisi 503.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Arka Sokaklar Dizisi 503.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Arka Sokaklar 503. Bölüm Fragmanı sesli 1 şubat cuma Arka Sokaklar 503. Bölüm tanıtımı izle Arka Sokaklar Son Bölüm Fragmanı kanald

Arka Sokaklar 502. Bölüm özeti

Mesut, listeyi Taylandan almıştır ve Ekreme verir. Karşılığında Taylanı teslim alır. Taylan ekiptekilere rastgele ateş etmeye başladığı anda, Engin tarafından vurulur. Mesut, eski silah arkadaşının vurulmasından dolayı üzgündür. Taziye evine gider ve Taylanın ablasından helallik ister.

Dilan, bir hücre evine gider ve Mesutu öldürmesi için teröristlerle anlaşır. Adamlar Mesutu kaçırır ve Dilana getirir. Mesut Dilanı görünce geçmişte operasyonda kocası Reşoyu öldürdüğünü hatırlar.

Ekiptekiler Mesuta ulaşamayınca herkes endişelenir. Tunç da gelmiştir emniyete. Ekremden hücre evinin bilgilerini öğrenirler. Hücre evindeki elemanlardan biri, Dilanın Mesutu tuttuğu yeri tarif etmek zorunda kalır; fakat, Mesutu depodan götürmüşlerdir. Ekiptekiler onun kanlı giysilerini bulur. Selin sinir krizi geçirir ve kendinden geçer.

Engin, Adem ve Şabanın ölümünden duyduğu şüpheyi başka bir doktorla paylaşır. Doktor Nazım ölümlerin şüpheli olduğunu ve hastanede bulunan bir madde ile gerçekleştiğini söyler. Engin katile çok yaklaşmıştır artık.

Arka Sokaklar 502. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.