Arka Sokaklar Dizisi 502.Bölüm Yeni Fragmanı 4 Ocak Cuma

Arka Sokaklar Dizisi 502.Bölüm Yeni Fragmanı 4 Ocak Cuma

Arka Sokaklar Dizisi 502.Bölüm Yeni Fragmanı 4 Ocak Cuma Arka Sokaklar 502.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar Son Bölüm Fragmanı kanald

Arka Sokaklar 501.Bölüm özeti;

Nizam, Hakanın kurtulması için para istemektedir. Ekip parayı götürmeye karar verir. Aylin parayı kendisi götürmek ister. Ekiptekiler mecburen razı gelir. Aylin tarif edilen şekilde tekneye biner. Ekiptekiler de müşteri gibi gözlem halindedir. Aylin haber getiren çaycı kılığındaki adamla birlikte denize atlar. Artık Ayline ulaşmak daha da zorlaşacaktır.

izam, Hakanın kurtulması için para istemektedir. Ekip parayı götürmeye karar verir
Hüsnü ve Meryem iyice yakınlaşmıştır. Birlikte keyifli bir gün geçirirler. Hüsnü yeni yıl için Meryemi evine çağırır. Evdekilerin bu davete tepkisi ne olacaktır? Bankaya Taylan isimli biri müşteri gibi girmiştir ve herkesin eve gitmesini bekledikten sonra kasalara ulaşır. Güvenlik bankayı açtığı zaman Taylanla karşılaşır. Taylan güvenliği öldürür. Kendi de yaralanmıştır. Olay yerine Ekrem Karaca da gelir. Mesutun eski istihbarattan tanıdığı biridir. Mesutla birbirlerinden hoşlanmazlar. Kasada çalınan evrakta eski istihbaratçılar ve ailelerinin isimleri yazmaktadır. Mesutun ve yakınlarının başı büyük derttedir.

Arka Sokaklar 501.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.