Arka Sokaklar 554. Bölüm Yeni Fragmanı Sesli 29 Mayıs Cuma İzle

Arka Sokaklar 554. Bölüm Yeni Fragmanı Sesli 29 Mayıs Cuma İzle
Kanald dizisi Arka Sokaklar 554. Bölüm Fragmanı 29 Mayıs 2020 Cuma seyret Arka Sokaklar 554. Bölüm Yeni Fragmanı Sesli 29 Mayıs Cuma İzle

Arka Sokaklar 553. Bölüm özeti: Zeliha, Hüsnünün entübe olduğunu öğrenmiştir. Zorlanarak da olsa durumu evdekilerle paylaşır. Tekin dayanamaz ve Nazikenin engellemesine rağmen evden çıkar. Ekiptekiler de durumu öğrenmiştir ve Enginler kendi aralarında durumu kritik ederler. Alinin aklına ümmin plazma tedavisi gelir. Covid 19 hastalığına yakalanıp atlatmış birine ulaşılmaya çalışılır. Rıza Baba, Hüsnünün durumunun ağır olması üzerine Ankarada kalmaya dayanamaz. Kısa bir süreliğine İstanbula gelip direk hastaneye gider. Gözleriyle durumu görüp, ekibi kontrol etmek ister.

Mesut adeta dağılmış durumdadır. Zeliha, Tekin hastanede babalarından gelecek iyi bir haber duymanın umuduyla beklerler; ama, maalesef ki hayatta her şey istendiği gibi gitmemektedir.

Cemal, Ezginin kendisine iyi bakmamasından yakınmaktadır. Uzun zamandır kendisine şöyle güzel bir yemek yapmamıştır. Ezgi, Cemalden bu sözleri duyunca Mazlumun dükkandaki fırınında poğaçalar börekler hazırlar. Mazlum da, Selin için hazırladığı poğaçanın içine not yazıp Ezgiyle gönderir. Poğaça yanlışlıkla Mesutun eline geçer ve olanlar olur.

  • Arka Sokaklar Son Bölüm Yeni Fragmanı izle (29 Mayıs 2020 Cuma Kanald)

Arka Sokaklar 554. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.