Arka Sokaklar 510.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Arka Sokaklar 510.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Arka Sokaklar 510.Bölüm Fragmanı sesli 22 mart cuma Arka Sokaklar 510.Bölüm tanıtımı izle Arka Sokaklar Son bölüm Fragmanı kanald

Arka Sokaklar 509.Bölüm özeti

Muhsin yaşı küçük çocuklarla bir çete kurmuştur ve çeşitli soygunlar yapar. Sıradaki soygun nakil aracıdır. Çocuklardan biri aracın önüne düşmüş numarası yapar. Nakil aracındaki güvenlik görevlisi öldürülür ve nakil aracındaki paralar çalınır.

Mesut, Tunçtan olayla ilgili bilgi almak ister. Tunç, Mesutun polis olmadığını ve karışmamasını söyler. Mesut, Tunç tarafından da kötü muamele görünce evden ayrılır. Berduş gibi sokaklarda gezer. Mesut artık her şeyini kaybetmiş ve hayattan beklentisi kalmamış vaziyettedir.

Hakan sigortadan gelen evraklarda Aylinin daha önce ameliyat olduğunu öğrenir. Doktoru bulup ulaşır ve Aylin’in çocuğu olmayacağını öğrenir. Selin’den de olayı teyit edince yıldırım hızıyla Aylinin yanına gider.

Avmde yüzü maskeli adamlar insanları rehin alır. Birgül ve Nurgül isimli kardeşler, kaçmaya kalkışır ve adamlar ateş açar. Birgül ölür Nurgül de adamlar tarafından kaçırılır. Nurgülün kocası Ogünden de fidye isterler. Ekibimiz olayın peşine düşecektir.

Arka Sokaklar 509.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.