Arka Sokaklar 471. yeni bölümde rehin alınan Bahar kurtulabilecek mi

Arka Sokaklar 471. yeni bölümde rehin alınan Bahar kurtulabilecek mi

Arka Sokaklar hız kesmeden heyecan dolu bölümlerine devam ediyor. Bu akşam Kanal D ekranlarında izlenecek olan Arka Sokakların yeni bölümünde Bahar, uyuşturucu şebekesinin eline düşüyor. Ekip, Baharı kurtarabilecek mi? İşte Arka Sokaklar dizisinde yaşanacak olaylar.

Kanal Dnin heyecanla takip edilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelcek. İşte yeni bölümden merak edilenler.

ARKA SOKAKLAR 471. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bahar, görev için uyuşturucu şebekesinin arasına karışmıştır. Fakat polis olduğu anlaşılır ve ekiple olan iletişimi kesilir. Ekip, arkadaşları Baharı kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Arka Sokaklar, heyecan dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00 de Kanal D de

Ramiz, Baharın polis olduğunu anlayınca iyice sinirlenmiştir. Bahar’ı bağlayıp tıra bindirirler. Ramiz, Rızayı arayıp fidye ister. Rıza, Mali Şube’den parayı temin eder ve takas noktasına tedbirli şekilde giderler. Yusuf’ta destek olmak ister; ancak Arif, Yusuf’un bu işe karışmasını istemez. Arif Müdür önderliğinde ekibimiz Bahar’ı sağ salim bulmanın peşine düşer.

Eda, Koray isimli bir gençle tanışmıştır ve buluşmaya gider. Bu genç Eda’ya şiddet uygular. Ekibimiz saldırı anonsunu alır. Karşılarında darp edilen kişinin Eda olduğunu görünce herkes çok sinirlenir. Korayı bir an önce bulmak için herkes seferber olur. Korayın arkasında beklenmedik isimler çıkar.

ARKA SOKAKLAR 417. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.