Arka Sokaklar 470. bölümde ekip intikam peşinde

Arka Sokaklar 470. bölümde ekip intikam peşinde

Arka Sokaklar bu akşam 470. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Uzun soluklu dizinin yeni bölümünde ekip İstanbuldan gelen Vecdinin peşinde. Selinin hayati tehlikesi sürüyor. Arka Sokaklar yeni bölüm heyecanla bekleniyor.

Kanal Dnin sevilen dizisi Arka Sokaklar hız kesmeden devam ediyor. Bu akşam 470. bölümü ile ekrana gelecek. İşte yeni bölümden detaylar.

ARKA SOKAKLAR 470. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ekip, intikam almak için Suriyeden İstanbula gelen Vecdinin peşinde!

Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00de Kanal Dde!
Rıza Baba, Selin ve Mesut Suriyedeki görevlerinde başarılı olmuşlar ve küçük Canı, Vecdinin elinden kurtarmayı başarmışlardı. Yenilgiyi kabullenmeyen Vecdi ise, intikam almak için İstanbula gelir. Canı kaçırır ve ekibin başına tekrar bela olur. Vecdi, ekibimize büyük bir ders verme niyetindedir. Alçakça bir plan yapar. Canın üzerine bomba bağlar ve İstanbul sokaklarına salar. Ekip, Canın izini bulur. Bombayı fark eder. Ekibimizin ve küçük Canın hayatı tehlikededir. Ekip bombayı etkisiz hale getirebilecek mi? Küçük Canı ve kendi hayatlarını kurtarabilecekler mi?

Bahar, gizli görev ile bir şebekenin içine sızar. Ekip tedirgindir. Bahar, görevini yerine getirirken işler istediği gibi ilerlemez. Ondan şüphelenen şebekenin adamı tarafından silahla tehdit edilir. Baharın hayatı tehlikededir. Bahar ifşa mı oldu? Bahar bu tehlikeden kurtulabilecek mi?

Selinin hayati tehlikesi sürüyor!

Suriyede hayatının en zor görevini gerçekleştiren Selin, vurulmuştur. Mesut, Selini bularak oradan kurtarmayı başarmıştır. Fakat Selin için durum çok iç açıcı değildir.

Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

ARKA SOKAKLAR 470. BÖLÜM FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.