Arka Sokaklar 196. bölüm izle

Arka Sokaklar 196. bölüm izle

Arka Sokaklar 196. bölüm izle Arka Sokaklar 196. bölüm fragmanı izleArka Sokaklar 196. bölüm izle Arka Sokaklar son bölüm izle

Sinan, Elifin gidişinin ardından darmaduman olur.

Murata gider. Mesut ve Muratla dertleşirler.

Ayla bunalıma girer ve herkese gerekli gereksiz bağırmaya başlar. Sinir sistemi bozulmuştur. Ev işlerine elini bile sürmez. Sabah kahvaltı hazırlamak Aliye kalır.

Canay, Seyranın sahne aldığı bara fal bakmaya gelir. Seyranla yıldızları barışmaz. Seyrana fal bakarken Mesut Komiserle sevgili oldukları ortaya çıkar ve Canay söylenmeye başlar. Oduncu Mesut Komiserimle ne yaşanmışlıklarımız var bizim diyince Seyran çileden çıkar ve Canayı dövmeye başlar.

Ertuğrul 25 yıl diye girdiği cezaevinde yıllarını doldurmayı beklerken bir anda af çıkar ve serbest bırakılır. Sabıkası, maddeli halde Eylül isimli bir bayana tecavüz edip, öldürmesidir. Eylülün eşi Şenolun Ertuğruldan alınacak intikamı vardır ve peşine düşer. Şenol, Ertuğrulu yakalar ve ücra köşede bir dağ kulübesine saklar. Rıza Baba ve ekip, Şenol ve Ertuğrulun peşine düşerler. Murat ve Melek bir iz bulurlar. Ancak Şenolun kimseye acıması kalmamıştır. İzlerini bulan Murat ve Meleki rehin alır. Ekip, Murat ve Meleki kurtarmak için harekete geçer.

Arka Sokaklar 196. Bölüm Ful Dizi İzle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.