Anne dizisinin 28 şubat 2017 yeni bölümünde Turna için zor günler başlıyor

Anne dizisinin 28 şubat 2017 yeni bölümünde Turna için zor günler başlıyor

Star TV ekranında yayınlanan Anne dizisi 17. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Anne dizisinde Zeynep, Turnayı Şuleden alabilmek için elindeki gizli kayıtlara güvenir ancak Sinan komiser Zeynepe bunların delil olarak kullanılmayacağını söyler. Sinanın planı sayesinde Zeynep, Turnaya bir adım daha yaklaşır ama Cengizin bitmek bilmeyen para tutkusu gözlerini karartmıştır. Anne dizisinde Turna için zor günler tekrardan başlayacaktır.

Anne dizisi 17. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Gonca Vuslateri, Beren Gökyıldız, Gülenay Kalkan, Berkay Ateş, Can Nergis gibi usta isimlerin yer aldığı Anne dizisi 17. bölümde Turnayı Şulenin elinden almak isteyen Zeynep elinde bulunan gizli kayıtlara güvenir aklında ki tek düşünce Turnayı geri almaktır. Sinan Komiser, Zeynepe elindeki dosyaların delil olarak kullanılamayacağını söyleyince Zeynep bir anda yıkılır. Ama Zeynepin yanında duran Sinanın mantıklı bir planı vardır. Turnaya karşılık üçyüz bin lira teklif eden Zeynepin teklifine çok sıcak bakmasa da Cengiz bu konuda ısrarcı olacaktır. Cengizin yaptıkları bir anda işleri içinden çıkılmaz bir hala sokar. Turnayı yeniden zor günler beklemektedir.

ANNE DİZİSİ 17. BÖLÜM FRAGMANI


ANNE DİZİSİ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep, annesinin babasını öldürdüğünü öğrenmenin şoku içerisindedir. Tam Gönülle ilişkilerinin düzelmeye başladığı, neredeyse yeniden anne-kız gibi olacakları zamanda bu haberi almak onu iki kere sarsar. Kendi için ne yapacağını bilmez haldedir ancak bu esnada Turnanın Şulenin yanında çok mutsuz olduğu da hep aklındadır. Önceliği elbetteki kendi değil kızı olacaktır.
Elindeki kayıtla Turnayı kurtarabileceğini uman Zeynepi ne yazık ki bir kötü haber daha bekler. Sinandan gizli yapılmış kayıtların delil olarak kullanamayacağını öğrendiğinde çaresizliği giderek büyür. Ancak Sinanın bir planı vardır ve bu plan sayesinde Turnayı Şuleden almak mümkün olabilecektir.

Sinan ve Zeynep yeni planı uygulamaya başlayarak Şuleye üç yüz bin lira teklif ederler. Bu para Cengizin hayallerini süslerken Şule kızını vermemekte kararlıdır. Cengizin tüm ısrarlarına rağmen de inadından vazgeçmez. Oysa Cengizin onu ikna etmek için neler yapabileceğinden henüz haberi yoktur.

ANNE DİZİSİ 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Yaşanan gelişmenin ardından Şule ve Turna panik halde sokaklarda kalmıştır. Kurtarıcıları ise hiç beklemedikleri biri olacaktır.
Şule ve Zeynep için yine gerilimli günler başlamıştır. Şule, Cengizin tehditlerinden hem çok korkar hem de artık bıkmıştır. Zeynepinse tek önceliği Turnadır. Onun için yapamayacağı şey yoktur, bu yüzden Şulenin tüm yaptıklarına katlanmayı göze alır.

Bütün bunlar yaşanırken Gönül, Zeyneple aralarındaki gerilime bir türlü anlam vermez. Attığı her adım geri teper. Gönül, üzgün ve şaşkındır.

Sinan, Cengize haddini bildirecek bir adım atar. Bunun hiç beklenmedik yankıları olur ve Şuleyle Zeynep kendilerini korkunç bir durumun içinde buluverirler. Turna için yeniden zor günler başlayacaktır.

Yayın Günü: 28 Şubat Salı
Yayın Saati: 20.00

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.